Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Body Sculpt EMS Γλυπτική Σώματος

Καινοτόμος τεχνολογία διαμόρφωσης σώματος με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών σημάτων

Αποκτήστε ανορθωμένους γλουτούς, γραμμωμένη κοιλιά και σφιχτό, καλοσχηματισμένο σώμα, επιλέγοντας έναν ξεκούραστο και ανώδυνο τρόπο!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Το BODY SCULPT EMS είναι ένα μηχάνημα καινοτόμου τεχνολογίας HIFEM, δηλαδή υψηλής ισχύος εστιασμένου μαγνητικού πεδίου. Αποτελεί την πιο καινοτόμο τεχνολογία  διαμόρφωσης σώματος με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών σημάτων τα οποία προκαλούν μυϊκές συσπάσεις. Η συνεδρία είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσικά και διαρκούν. Είναι ιδανική μέθοδος για όσους δεν έχουν χρόνο ή δυνατότητα να επιμείνουν στην άσκηση. Η ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση του σώματος είναι η πρώτη μη επεμβατική διαδικασία στον κόσμο για την ανύψωση των γλουτών φυσικά. Υπάρχουν μελέτες που το αποδεικνύουν : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30500146

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Υπάρχει έντονη αιμάτωση των μυών στο συγκεκριμένο σημείο επιλογής με ταυτόχρονη αύξηση μυϊκής μάζας μέχρι και 16%, μείωση τοπικά του λίπους μέχρι και 19% και μείωση περιφέρειας έως 3,5 πόντους ! Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία προκαλούν πάνω από 30.000 μυϊκές συσπάσεις σε διάστημα μόλις 30 λεπτών. Οι μυϊκές αυτές συσπάσεις επηρεάζουν τους μυς με τρόπο που δε θα μπορούσε να γίνει με γυμναστική. Μπορεί να εφαρμοστεί σε 2 μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα( 1 μεγάλη και 1 μικρή).

Μεγάλες Μυϊκές Ομάδες
Γλουτούς
Κοιλιακούς
Μηροί

Μικρές Μυϊκές Ομάδες
Μπράτσα
Γάμπες

ΟΦΕΛΗ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Χτίζει και τονώνει όλους τους μύες
 • Τονίζει – Γραμμώνει τους κοιλιακούς
 • Ανορθώνει, τονώνει και δυναμώνει τους γλουτούς
 • Γυμνάζει- Τονώνει χέρια και Πόδια
 • Γρήγορη και Ανώδυνη μέθοδος 30 λεπτών – Χωρίς χρόνο αποκατάστασης
 • Άμεσα ορατά – μετρήσιμα αποτελέσματα μέσα στον πρώτο μήνα
 • Φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο
 • Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες κάθε φύλου, κατάλληλο επίσης για γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλά και για μετά τον τοκετό

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Δεν πονάει καθόλου. Εσείς απλώς ξαπλώνετε και χαλαρώνετε κατά την διάρκεια της θεραπείας και γίνεται η εφαρμογή στα σημεία που έχετε επιλέξει. Θα αισθανθείτε μια σειρά δυνατών μυϊκών συσπάσεων. Η ένταση μπορεί να αυξομειωθεί στο επιθυμητό από εσάς επίπεδο. Η διαδικασία είναι το ακριβώς αντίθετο της εντατικής εκπαίδευσης – τουλάχιστον όσον αφορά τη συμμετοχή του πελάτη σε αυτήν – πραγματοποιείται ενώ ξαπλώνει. Δεν χρειάζονται ρούχα γυμναστικής. Μπορεί να εφαρμοστεί επάνω από ελαφριά ρούχα ή τοποθετούνται απευθείας στο δέρμα.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά η πλειονότητα των ανθρώπων υποβάλλονται σε 8 συνεδρίες. Πολλοί επιλέγουν περισσότερες καθώς ενθουσιάζονται από τα αποτελέσματα. Κάθε 30λεπτη συνεδρία ανά μυϊκή ομάδα επιλογής θα πρέπει να απέχει 2 με 3 μέρες από την επόμενη. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά από τις πρώτες συνεδρίες, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως η βελτίωση συνεχίζεται για τους επόμενους 6 μήνες.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

 • Βηματοδότης
 • Απινιδωτής
 • Πνευμονική Ανεπάρκεια
 • Μεταλλικά Εμφυτεύματα σε ορισμένα σημεία του σώματος
 • Πρόσφατη κακοήθεια
 • Πρόσφατο χειρουργείο
 • Εγκυμοσύνη
 • Επιληψία
 • Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε σημεία που υπάρχει μόνο λίπος όπως για παράδειγμα η μέση (love handles), αλλά ούτε και σε σημεία που είναι κοντά στην καρδιά όπως είναι το στήθος και η πλάτη.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Καλό θα ήταν να μην γίνεται κατανάλωση φαγητού τουλάχιστον για 1 ώρα πριν αλλά και μετά την συνεδρία, αφού η διαδικασία της πέψης απαιτεί από την καρδιά να δουλέψει περισσότερο από το σύνηθες.

Για το χρονικό διάστημα στο οποίο πραγματοποιούμε τις συνεδρίες, χρειάζεται υγιεινός τρόπος διατροφής για να αναδειχθεί το αποτέλεσμα!

Επειδή πρόκειται για μια θεραπεία παθητικής γυμναστικής που γίνεται ξεκούραστα, είναι λογικό να μην υπάρχει και έκκριση ιδρώτα. Επομένως πριν και μετά την συνεδρία πρέπει να γίνει κατανάλωση 1 -2 λίτρα νερού για να βοηθήσουμε τον οργανισμό να αποβάλλει το λίπος που “διαλύεται” σε κάθε συνεδρία!

Την ημέρα της κάθε συνεδρίας, δεν πρέπει να πραγματοποιείται κάποια μορφή άσκησης στην περιοχή εφαρμογής για αποφυγή τραυματισμών των μυών. 

Τα προγράμματά μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας.