ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Βεντούζες

Οι βεντούζες είναι μια αρχαία μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου μέσω της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών στους οποίους εφαρμόζονται.

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μία φυσική, εναλλακτική, ολιστική μέθοδος χωρίς φάρμακα, που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στο σώμα τα οποία αντιστοιχούν σε όργανα ή ανατομικές περιοχές του σώματος. Όταν αυτά πιεστούν ή μαλαχθούν κατάλληλα επιδρούν ευεργετικά στα σημεία ή όργανα που αντιπροσωπεύουν με αποτέλεσμα τη μείωση της έντασης και του πόνου, οδηγώντας σε βαθιά χαλάρωση του οργανισμού.

Παραδοσιακό Ayurveda massage

Η αγιουρβεδική μάλαξη είναι ένα παραδοσιακό θεραπευτικό ινδικό μασάζ που βοηθά ιδιαίτερα το κυκλοφορικό σύστημα, την εξισορρόπηση σώματος και πνεύματος, την επίτευξη χαλάρωσης και κατ’ επέκταση αναζωογόνησης και ευεξίας και περιλαμβάνει:

 

• Ινδικό μασάζ κεφαλής
• Ινδικό μασάζ σώματος
• Ινδικό μασάζ ποδιών

Deep tissue massage

Το Deep Tissue Massage στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται από κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, επαναλαμβανόμενες κινήσεις, αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός. Το Deep Tissue Massage χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες, με τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες.

Thai Massage

Aποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Παραδοσιακής Ταϊλανδικής Ιατρικής. Χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι οι διατάσεις και οι πιέσεις και είναι σαν να κάνουμε παθητική γιόγκα. Στόχος του είναι η ελαστικότητα, η τόνωση, ή η χαλάρωση του σώματος και η διεύρυνση του νου.

 

Όταν γίνεται επιδέξια, μπορεί να ανακουφίσει πολλά είδη χρόνιων παθήσεων και πόνων. Το Thai Massage ασκείται πάντα στο δάπεδο και ο δέκτης πρέπει να φορά ελαφρύ ρουχισμό. Ο ασκών χρησιμοποιεί τους αντίχειρες, τις παλάμες, τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματά του προκειμένου να εφαρμόσει τις τεχνικές. Οι διατάσεις φέρουν ομοιότητες με τις γιόγκικες άσανας.

Τα προγράμματά μας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας.